Hottest Now: How to Write SEO Optimized Post, Get Affordable SEO and Web Development Services from Us

Please Like Us

Wednesday, January 23, 2013

Odesk English Basic Skill Test (2013)



We many work as a freelancer on many online marketplace. In Odesk, We have to complete Odesk Rediness TestUS English basic skill test and some other important tests for making our profile 100%. Odesk tests are necessary to bid for a project. Think you are in need of odesk test questions and answers. Here I have given the latest US English basic skill test answres.






Test 2: Odesk US English Basic Skill Test Answers 2013
Test 3: Odesk Search Engine Optimization Test Answers (Preparing)

U.S. English Basic Skills Test. (2013)
Test ID no: 511

Question 1:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________the secret investigation _________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.
Answer: a. of, about


Question 2:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________ stupid and________ behavior.
Answer: b. totally, irresponsible

Question 3:
Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While_________ of our relatives live on the __________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.
Answer: c. many, windiest, most, more, protected

Question 5:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.
Answer: d. does not need to be necessarily stupid.

Question 6:
Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call __________wife if ______________is going to be late for dinner?
Answer: a. you, his, he

Question 7:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the not
Answer:d. The weather has not been good for the last few days

Question 8:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the ___________ month of the year, Cheryl planned her vacation ____________.
Answer: b. shortest, accordingly

Question 9:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question 10:
Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.

Question 11:
Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?
Answer: e. None of the above

Question 12:
Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange
Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 13:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.
Answer: d. He said it might snow tomorrow.

Question 14:
Which of the following sentence punctuated correctly?
Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 15:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.
Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 16:
Choose the option that correctly changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE: That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES: 
Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 17:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.
Answer: b. beside, during

Question 18:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends
Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 19:
Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.
Answers: d. was, setting up, to notice, watching

Question 20:
Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember _____________to do so dozens of times!
Answer: d. mailing, forgetting

Question 21:
Choose the series of articles and conjunctions that best completes  the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.
Answer: c. and, although, that

Questions 22:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c. they did begin to understand

Question 23:
Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.
e. a and b
answer: f. All of the above

Question 24:
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?
Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 25:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: d. our, himself, us

Question 26:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?
Answer: c. What, which

Question 27:
Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?
Answer: e. a and c

Question 28:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”
Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 29:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________the corner.
Answer: a. under, in. around

Question 30:
Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.
Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 31:
Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is
Answer: c. What is the name of your company?

Question 32:
Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.
Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 33:
Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.
Answer: a. us, their, we, ourselves.

Question 34:
Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 35:
Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?
Answer: e. All of the above

Question 36:
Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.
Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful

Question 37:
Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.


Filed Under: ,

Get free daily email updates!

Follow us!

9 comments:

  1. Good Skills in English is important for IELTS

    Business English

    ReplyDelete
  2. Very helpful post, good way to teach the students. I hope you will continue this process.

    http://shikkhar-alo501.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Good information about English it is very useful for students

    English tests

    ReplyDelete
  4. Just want to say your article is as astonishing.
    The clarity in your post is just great and i can assume you're an expert on this subject.
    Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

    Feel free to visit my post: Tips to Used Car Buy

    ReplyDelete
  5. Thank you very much for sharing this informative information which I am searching for last 6 month. Very informative with full of article.

    My blog site: Avow Zone

    ReplyDelete
  6. THESE QUESTIONS ARE OUTDATED NOW,THEY CHANGED THE QUESTIONS NOW

    ReplyDelete
  7. Thanks for your novel works
    http://www.blogtipsbd.com

    ReplyDelete

Support Us

If our tutorials helped you, please kindly show your love by adding our Badge bellow on your site.

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
 

Need Services?

We provide professional SEO, Web Development, Website Customization and Content writing services.

Step by Step SEO

This is a step by step seo guide for new Bloggers. If you are new to SEO, this is for you.

All Blogging Tutorials

This is a table of content page covering all the blogging and SEO Tutorials.


Free counters!

Contact

If you have any query, send us a mail or you can call us:

Email: contact@onlinetutorials-bd.com
Phone: 880 1552 980981

Online Tutorials © 2013. All Rights Reserved | Template Style and Design by ABDUL AWAL